HTML

Kapcsolat

e-mail, telefon: 30/966-6153

CrossFit: "Elit kondíció- és erőfejlesztés" blog

Nincs megjeleníthető elem

Címkék (kulcsszavak)

Archívum

Hitvallás

2006.12.29. 21:52 Radnai

A legmodernebb módszerekkel a maximálisan hatékony és biztonságos testátalakításhoz és teljesítményfokozáshoz.

A testedzés iparága manapság divatokra és téveszmékre épül, melyeket erősen megspékelnek a kliensek által elvárt olyan, sajnos fals, szempontok, mint a kényelem, vagy a kevés erőfeszítés igénye. A testépítésben az elhibázott, alaptalan koncepciók kötik gúsba a sportolókat és vezetik őket egészségkárosító utakra -- és itt nem csak a doppingszerekre gondolunk! Mindezek hatékonytalanná, de akár hatástalanná, veszélyessé is teszik az ily módon nem megfelelően kialakított edzésprogramokat. A kevés befektetett munka pedig sokká válik, ha nem érsz el eredményt!

A helyes út megtalálásához először tudományos alapokon fel kell mérni a test tényleges állapotát, majd ennek megfelelően minden fajta hasznos eszközt, edzésmódszert be kell vetni.

Az eszközök és módszerek mindegyike lehet előnyös a megfelelő helyzetben, de akár hátrányos is, ha rossz módon és időben nyúlunk hozzájuk. Az eszközök változhatnak, az elvek mindig érvényesek maradnak!További információk rólam


A BUDAPEST BARBELL privát edzőteremről, ahol a tréningeket tartom:

A CrossFit koncepciónak megfelelő, de úgy egyébként is a sport-teljesítmény növelő, igazán hatásos edzésnek megfelelő terem nincs gépekkel telepakolva, de a funkcionális gimnasztikai, súlyzós, olimpiai súlyemelő gyakorlatok végzése maximálisan támogatva van. A BUDAPEST BARBELL termünk ilyen.


Erőkeretek, padok, rudak, kézisúlyzók, füles súlyzók, gumiszalagok, zsámolyok, húzódzkodó rudak, gyűrűk, mászókötelek alkotják a berendezés gerincét.

Az edzőtermünk és szolgáltatásaink részletes leírása (PDF dokumentum).


Szólj hozzá!

Címkék: sport edzés diéta budapest barbell izom kondíció zsírégetés tömegnövelés személyi edzés